
From: Burnham, Nicolle
To: sheelajivan@google.com
Cc: Downtown West Project; Mendez, Zacharias; Sanderfer, Larissa; Phan, Johnny
Subject: Park Fee Nexus Information
Date: Tuesday, March 16, 2021 12:18:14 PM

Hi Sheela-
You requested information about where the radius for our park fee nexus is memorialized.  The
State of California Quimby Act allows for park fees to be used within a nexus that is defined by the
community.  San Jose’s nexus is defined in
our 2009 Greenprint (see chapter 3)
https://www.sanjoseca.gov/your-government/departments-offices/parks-recreation-neighborhood-
services/general-information/policies-reports/residents
 
This is guiding document that we still use today when determining where fees are spent.  My capital
budget team tracks the location that pays the fees and we use GIS to ensure we are meeting the
nexus requirements.  
 
-Nicolle
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